Usluge

Usluge

 

 

 

 

 

 

 

 

Poštovani sadašnji i budući klijenti Agencije Za OSiguranje

 

Za Vas, Vašu obitelj, prijatelje, susjede, rodbinu … u suradnji s našim partnerima osiguravajućim društvima: Wiener, Sava, Izvor, Triglav, nudimo najkvalitetnija osiguranja, koja će zadovoljiti sve Vaše potrebe za sigurnošću u svakodnevnom životu uz najpovoljnije uvjete:

 

OSIGURANJE ŽIVOTA

 

      Ulaganje = štednja + osiguranje života

 

U današnje vrijeme suočeni smo s raznovrsnim ulaganjima na financijskom tržištu. Vjerujemo da ste često u nedoumici gdje uložiti vlastita sredstva, a da Vam uvijek budu raspoloživa u slučaju bolesti ili kao životna mirovina u „trećoj“ dobi. Za te Vaše potrebe ćemo Vam u razgovoru predložiti mogućnosti, kako biste zaštitili sebe i svoju obitelj. Zajednički ćemo pronaći za Vas najbolje rješenje.

 

OSIGURANJE DJECE

 

Svaki dobar roditelj želi svojoj djeci sve najbolje. Redovitim mjesečnim ulaganjima određenih iznosa, omogućit ćete svojoj djeci lakši korak u samostalnu budućnost: školovanje, auto-škola, izvrsno obrazovanje, rješavanje stambenog pitanja (stan, kuća) …

 

ZDRAVSTVENO OSIGURANJE

 

Obvezno zdravstveno osiguranje, danas više ne pokriva u cijelosti troškove zdravstvenih usluga. Ugovaranjem dopunskog i dodatnog zdravstvenog osiguranja izbjeći ćete nenadane troškove, koje ne pokriva obavezno osiguranje. S našim partnerima Vam nudimo programe dopunskog i dodatnog osiguranja te više od 400 različitih operativnih zahvata.

 

OSIGURANJE AUTOMOBILSKE ODGOVORNOSTI

 

Ovo je polica kojom ste osigurani za slučaj štete trećim osobama Vašim motornim vozilom. Ova vrsta osiguranja je obvezna za svako motorno vozilo. U slučaju štetnog događaja, za Vas ćemo obaviti sve potrebne radnje, kako biste u najkraćem vremenu ponovno imali svoje vozilo.

 

OSIGURANJE AUTOMOBILSKOG KASKA

 

Ovim osiguranjem će Vam biti nadoknađena materijalna šteta na Vašem vozilu i onda kada ste Vi krivi. Pozovite nas, u najkraćem roku ćemo umjesto Vas obaviti sve potrebno da što prije možete koristiti svoje vozilo.

 

OSIGURANJE IMOVINE

 

Dom je mjesto kamo smo smješteni s najmilijim osobama i u kojem s njima uživamo. Da bi to postigli, u dom ulažemo ljubav, rad, sredstva. Dom je više od kuće ili stana. To je imovina i naši osjećaji. Mi Vam nudimo osiguranje imovine od rizika požara, krađa, poplava i drugih nepredvidivih opasnosti svakodnevice.

 

OSIGURANJE OSOBA OD POSLJEDICA NESRETNOG SLUČAJA

 

Nesretnim slučajem se smatra svaka iznenadna nezgoda, nastala neovisno o volji osiguranika, djelujući uglavnom izvana i naglo na tijelo, a kao posljedicu ima smrt, trajni invaliditet, prolaznu nesposobnost za rad ili pogoršanje zdravlja koje zahtijeva liječničku pomoć.

Obvezno je ugovoriti osiguranje za rizike smrti uslijed nezgode ili trajnog invaliditeta.

 

OSIGURANJE TRANSPORTA

 

Ovime se pokriva fizičko oštećenje ili gubitak robe tijekom transporta.

Robu možete osigurati ovim oblikom osiguranja za transporte u tuzemstvu i inozemstvu za sve vrste transporta: cestovnom, željezničkom, pomorskom (vodenom) ili zračnom prometu.

 

PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE

 

Putovanje je radost, ali čak i mala nezgoda može narušiti veselje i ugodu putovanja. Da, nudimo Vam osiguranje i za tu svrhu. Neovisno o obliku i vrsti putovanja: turistički, službeno ili bilo kojeg drugog razloga Vama i Vašim suputnicima ćemo ublažiti moguće, a neželjene posljedice.

OSIGURANJE USJEVA

 

U suradnji s njemačkim partnerom koji ima 190 godišnje iskustvo u osiguranju ratarskih usjeva i ostalih kultura (povrće, voće …).

Svoj urod možete osigurati od tuče, jakih kiša, oluja, kasnog mraza  …

Svaku kulturu možete osigurati od rizika, koji do sada nisu bili obuhvaćeni ovako širokom paletom ponude.

U slučaju nastanka štete od ugovorenog rizika u svim regijama, Vama će biti nadoknađena šteta sukladno ugovorenim uvjetima.

 

 

 

Sve navedeno rješavamo u dogovoru s Vama, neovisno o kojoj vrsti osiguranja se radi.

 

Naša misija je maksimalno profesionalno i stručno informirati tržište o svim novitetima u osiguranju.

 

Rado ćemo odgovoriti na svaki Vaš upit.



Tvrtka

Održavanjem kvalitetnih odnosa s klijentima i dobrom internom organizacijom, nastojimo udovoljiti zahtjevima sve naprednijeg tržišta.

Obavijest

Dragi posjetitelji, želimo Vam srdačnu dobrodošlicu na našu web stranicu. Ukoliko ste zainteresirani za naše usluge, slobodno nam se obratite.

Kontakt

Za sve informacije i upite obratite nam se s punim povjerenjem putem telefona ili kontakt obrasca.